Kiemelt szereppel bír a szintező ék

, , Kiemelt szereppel bír a szintező ék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hidegburkolat készítése során elég sok hátráltató tényező lehet, amelyekre megéri odafigyelni. Amennyiben nem veszünk tudomást ezekről, a végeredmény a síktól jelentősen elmozdult felszín lesz, ami több kellemetlenséggel jár, mint előnnyel. A csempelapok, a kialakításukból adódóan elég masszívak, de előfordulnak bennük hibák. A szintező ék segítségével elérhető, hogy az esetleges vastagságból adódó különbségeket ki lehessen küszöbölni a lehelyezés során.

A termékek szerepe, hogy stabilitást és egyenletes felszínt garantáljanak egészen a ragasztóanyag megszáradásáig. A szintező ék önmagában nem sokat ér, ugyanis az alkalmazásához szükség van a talpra, ami bekerül a lapok alá. A burkolatok alól kiemelkedő felső fülbe lesz behelyezve a szintező ék, amit egy speciálisan erre a célra tervezett fogóval lehet megfelelően beszorítani.

Többféle méretben és kiszerelésben választható. Annak függvényében, hogy mekkora felületeken dolgozunk és mennyire gyakran tesszük ezt meg, választhatunk a több 1000 darabos szintező ék csomagok közül. Kellő odafigyelés mellett, a darabok 25 alkalommal is használhatóak.