3D habszivacs puzzle a nagyobb gyermekeknek

, , 3D habszivacs puzzle a nagyobb gyermekeknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nagyobb gyermekek is rendkívül szeretnek dolgokat építeni. Nekik a hagyományos építő kockák már unalmasnak bizonyulnak, viszont a 3D habszivacs puzzle bizonyára nem. Az építőkockákkal való játszás, kirakóssal való foglalatosság már egészen kicsi korban kezdődik.

A gyermekek először nagyobb kockákkal, puzzle típusokkal próbálkoznak, majd pedig áttérnek a kisebb méretűekre. A nagyok olyan építő és kirakós játékokkal szeretnek foglalatoskodni, amelyek már jobban igénybe veszik a kreativitásukat és ügyességüket. A 3D habszivacs puzzle egy új szintjét képezi a kirakósok világának, elsősorban 12-14 éves gyermekeknek vagy felnőtteknek ajánlatos. Egy ilyen kirakóshoz nem kevés kézügyességre és térlátásra van szükség.

Persze ez a játék nem csupán arra szolgál, hogy támogassa a kreativitást és ügyességet, hiszen nagyon szórakoztató és gyönyörű dolgokat lehet alkotni vele. A jatekotthon.hu webáruházban a 3D habszivacs puzzle is helyet kap, így egyetlen rendeléssel gyorsan hozzá lehet jutni ehhez a szuper és nagyon modern játékhoz.