A fürdőszobák gyöngye a Mofém Junior Evo mosdó csaptelep

, , A fürdőszobák gyöngye a Mofém Junior Evo mosdó csaptelep bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fürdőszoba felújítása bizony hatalmas összegeket vonhat maga után, ezért fontos, hogy olyan eszközöket válasszunk, amelyek képesek hosszú ideig megőrizni az eredeti állapotukat. A Mofém Junior Evo mosdó csaptelep garantáltan előnyös választás lehet ebből a szempontból.

Ugyanis ez az eszköz olyan kiemelkedő prioritásokkal rendelkezik, amelyek utolérhetetlenné teszik a társaival szemben. Idesorolható például a krómozott külső, ami nemcsak elegáns, de a makacs vízkővel szemben is képes nagyfokú védelmet nyújtani. Emellett a Mofém Junior Evo mosdó csaptelep egykaros, így sokkal könnyebb a vezérlése, illetve a víz hőfokának a beállítása. Továbbá, egy vízkőmentes perlátorral is fel van szerelve a csaptelep, ami 5 l/perc vízátbocsátásra képes.

A Mofém Junior Evo mosdó csaptelep csomagjában egy flexibilis bekötőcsövet találunk. Ezzel szinte minden fürdőszobában megoldható a csap üzembe helyezése. Természetesen a példányra 5 év gyári garanciát is kapunk, ami remekül bizonyítja a hosszú élettartamot.