A legjobb webshop bérlési lehetőségek nyomában: 2024-es kisokos

, , A legjobb webshop bérlési lehetőségek nyomában: 2024-es kisokos bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ma már úgy tartják, hogy amelyik vállalkozás, üzlet nem szerepel az interneten, az nem is létezik, ezért aztán a tapasztalt vagy azzal nem rendelkező kereskedők gyakran döntenek webáruház bérlés mellett. Természetes az is, hogy keresik a leginkább költséghatékony megoldást, hiszen minden Forint számít, de szerencsére sok jó lehetőséget lehet találni. A Viltor mindenképp megérdemel egy említést.

Ennél a cégnél amellett, hogy rendkívül kedvező áron tudunk webáruházat bérelni, modern arculatokat találunk. A legtöbben úgy gondolják, hogy a bérelhető webshopok külső megjelenése sablonos, egyforma, pedig ez nem így van. A Viltortól kölcsönözhető webáruházak arculatai a mai trendekhez igazodnak, letisztult, funkcionális és könnyen kezelhető felületet biztosítanak a vásárlóknak.

Mobiltelefonon keresztül is fel lehet ezeket keresni, ami egy újabb pozitívum, ugyanis a rohanó világunkban sokan munkába menet vagy jövet rendelik meg a számukra szükséges termékeket. A Viltor webáruházak automatikusan alkalmazkodnak minden megjelenítő eszközhöz.

Bérlési feltételek és árak

Kijelenthető, hogy ez a cég rendkívül kedvező feltételekkel kínálja a kölcsönözhető webáruházakat. Anyagi szempontból is nagyon jól járnak ezzel a kereskedők, mert a rendszerben már 3250 Ft/hó bruttó díjért is lehet webáruházat bérelni. Nincsenek eltérő tudású csomagok, a webshopok bérlési díja kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól.

Nyilvánvaló, hogy minél hosszabb a bérlési időszak, annál alacsonyabb az egy hónapra vetített ár. Minden bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, ami azt jelenti, hogy anyagi megfontolásból egyetlen funkcióról sem kell senkinek sem lemondania.

A viltor.hu portálon megtekinthetjük a webáruház kölcsönzés árakat is. Pozitívum, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig díj- és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosítanak az ügyfeleknek, és ha ez nem volna elég, akkor kérésre meghosszabbítják. Így nyugodtan ki tudjuk próbálni a webáruházunkat, láthatjuk, hogyan működik, mennyire kelendőek a termékeink.

A webáruház folyamatosan fejlődik

Szükség van arra, hogy a bérelt webshopunk folyton új funkciókkal bővüljön ahhoz, hogy vevőre találjanak a termékeink, és a konkurenseknél jobban tudjon teljesíteni. A Viltor szakemberei ebben már 15 éve segítik az ügyfeleiket, azaz minden kereskedőt, aki tőlük bérel webáruházat. Szinte minden héten új fejlesztésekkel lepik meg a kereskedőket, amikkel az online áruházak megjelenése szebb, illetve modernebb lesz.

Például többféle fizetési és szállítási módot kínálhatnak vásárlóiknak, a kölcsönzött webáruházukat újabb marketingcsatornákon reklámozhatják, vagy a beépített automatizmusokkal gyorsíthatják a számlázási, logisztikai munkát.

Aki előnyös helyezést szeretne elérni a Google találati listájában, annak elengedhetetlen a megfelelően keresőoptimalizált webáruház kialakítása. Ezért egy csomó dologra figyelni kell a beállításoknál. Ha a Viltor rendszerhibát talál a keresőoptimalizálási beállításokban, üzenetet küld az ügyfélnek és javaslatot tesz a javításra.