Többfajta fürdetőszék is kapható

, , Többfajta fürdetőszék is kapható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nehéz munka a beteggondozás, rengeteg szeretetet, türelmet igényel és bizony sok esetben fizikai erőt is. A beteg mosdatásához viszont nagy segítséget nyújthat a fürdetőszék, aminek megvételére lehetőség van a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban. A B-4320 fix fürdetőszék megvételét támogatja az Országos Egészségpénztár, tehát támogatott áron vásárolható meg vény ellenében a gyógyászati segédeszköz üzletekben.

Nagyon praktikus kellék mozgássérültek otthoni használatára, a házi betegmosdatás megkönnyítésére. Ugyanakkor kórházakban, szociális intézményekben szintén nagyon hasznos a fürdetőszék. Minden olyan esetben ideális, amikor ülni és kapaszkodni képes a beteg, de a mély fürdőkádba be- és kiszállni már nem tud.

Mivel többfajta is van, ezért a termék kiválasztása előtt pontosan tudni kell a fürdőkád méreteit. Amennyiben kérdése adódna valamelyik gyógyászati segédeszközzel kapcsolatban, keresse fel bátran a vevőszolgálatot! Ha otthon ápolja beteg hozzátartozóját, érdemes a fürdetőszék beszerzése mellett döntenie.