Mit készítsünk a grill serpenyőben?

, , Mit készítsünk a grill serpenyőben? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Főzésnél, az alapanyagok mellett, a hozzávaló eszközöket is ki kell választanunk. A lehetőségek tárháza nagy, hiszen a grill serpenyő mellett, más teflonbevonatú termékeket is választhatunk.

Amit legelőször el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk elkészíteni. Amennyiben rántott húst akarunk sütni, akkor egy teflonbevonatú normális serpenyő is megteszi, aminek az alja fém.

Hogyha tojást akarunk készíteni, akkor szintén a teflonos bevonat az ajánlott, mivel a használat során nem fog megbarnulni és nem is tapadnak le a tojások. A mérethez figyelembe kell venni a családtagoknak a számát.

A kétszemélyes családok a 18 cm-es serpenyőket választhatják. Vásárlásnál gondoljunk az eszközeink súlyára, ugyanis a túl könnyű anyagból készültek nem fogják elbírni az ételt és megeshet, hogy letörik a fülük. Vannak kerek és szögletes modellek. A szögletesbe tartozik a grill serpenyő, amivel könnyen tudunk húst sütni. Formájának az előnye, hogy a grillezés során felgyülemlett folyadékot egy laza mozdulattal kiönthetjük.