Szakállápolás barber shop-ban: ezért éri meg profikra bízni

, , Szakállápolás barber shop-ban: ezért éri meg profikra bízni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor a megjelenésről beszélünk és ezt a férfiak szemszögéből nézzük, akkor igen sok figyelmet kell kapjon a frizura mellett a szakáll is. Természetesen sokan vannak, akik egyszerűen csak leborotválják rendszeresen az arcszőrzetüket, így nem fordítanak ezen felül más gondot erre a részre, viszont egyre inkább divatosabb a hosszabb-rövidebb stílus meghagyása, rendszeres formázása.

Az alapműveleteket könnyedén megoldhatod házilag, hiszen sok profi készülék áll már rendelkezésre erre a célra, viszont vannak olyan metódusok, ami megéri profi kezekre bízni. A festés, trimmelés, kontúr meghúzása elég nagy alaposságot és gyakorlatot követel meg. Otthon nehéz is lenne ilyen profi munkát végezni. Az A76 barber shop királynői éppen ezért örömmel vállalják a feladat elvégzését. Csak jól járhatsz, ha rájuk bízod magadat. A szakáll legalább annyit elmesél egy személyről, mint a gondosan ápolt frizura. Természetesen itt is működnek azok az alapvető feltevések, mint a hajkorona esetében, tehát érdemes a személyiségi jegyekhez igazítani.

Választható rövidebb és hosszabb fazon, de mindenképpen érdemes alaposan átgondolni a kiválasztott stílust, ugyanis az rendszeres karbantartást igényel. Ebben az esetben minél rövidebb a szakáll, annál gyakrabban kell foglalkozni vele, hiszen az erőteljes növekedés miatt, gyorsan túlhalad az eredetileg kialakított forma. Az igazán hosszú szakáll 3-4 hetente, a közepes pedig legalább 2 hét elteltével már igényli a beavatkozást. Nagyon erőteljes és jó eredményt tud mutatni a festés. Természetesen itt kiemelten kell figyelni az eredményre, hiszen az eltér a hajkorona ilyen jellegű beavatkozásaitól.

Ha saját magad próbálkozol ezzel a feladattal, főleg először, akkor nagyon kellemetlen tapasztalatokat gyűjthetsz. Amennyiben szeretnéd elkerülni, hogy ne egy teljesen tömbös, nagy festékdarab jöjjön létre akkor csakis szakértői segítséggel éri meg belevágni. Ha így teszel, akkor az eredmény valóban az lesz, amit szeretnél látni. Az a76.hu oldalon hasznos tanácsokat találsz, valamint foglalhatsz előre időpontot a szakállápolás érdekében.