Komoly energiamennyiséget termel a 10kW napelem

, , Komoly energiamennyiséget termel a 10kW napelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Létezik teljesen tiszta és megújuló energia, ami már szinte bárkinek elérhető. Egy 10kW napelem integrálása az otthonába elegendő árammennyiséget képes biztosítani ahhoz, hogy minden tekintetben kiszolgálja az igényeit. Természetesen ehhez megfelelő felmérésre van szükség, amit a Premium Napelem Kft. szakemberei könnyedén el tudnak végezni. Egyre nagyobb divat és nem véletlenül a napelemekbe és kollektorokba történő befektetés. Magyarországon a napos órák száma eléri az évenkénti 2000 órát, aminek hála elegendő energia termelhető meg és mindez költséghatékonyan.

A 10kW napelem rendszer általában akkor indokolt, ha valakinek 36 000 Forint körül található a villanyszámlája. Ebben az esetben lehet egy ilyen kapacitású egységgel kiváltani a jelenlegi költségeket. A beruházás összege meghaladja a 3 millió Forintot, viszont már néhány év után visszajön a befektetés, miközben a 10kW napelem garanciája kitolódik több évtizedre. A premiumnapelem.hu oldalon minden részletre gyorsan fény derül. De itt még nincs vége a dolognak.

Tény, hogy a lakossági áramfelhasználás igen magas értékekre szökik, de a vállalkozások igényeit még így sem múlja felül. Itt lép képbe az Európai Innovációs Szervezet, aminek az a fő célja, hogy olyan megoldásokat találjon a jelen kor kihívásaira, amelyek fenntartható módon tudják majd működtetni a gazdaságot és azon belül is főként a közlekedést. Ennek érdekében megtörténik egy nagyon komoly tömörítése a kutatási, vállalkozási és oktatási szektoroknak. A szépen csengő frázisokon túl, az teszi valóban sikeressé az Európai Innovációs Szervezet törekvését, hogy konkrét anyagi tőke van mögötte.

Ilyen módon valódi megoldások tudnak születné és ez meg is történik. Már eddig létrejött Európa szerte több mint 60 innovációs központ, valamint 13 000 munkahely. A kezdeményezés komoly felkarolásra kapott és megindultak az előrelépések, így érdemi eredményekre van kilátás. Az Európai Innovációs Szervezet nem adja fel a harcot, mert kitűzte, hogy olyan globális problémákat akar megoldani, mire jelenleg nem kínálkozik lehetőség. A kellő kitartás minden bizonnyal elnyeri a jutalmát, amiből az egész világ tud majd profitálni.