Padlófűtés vezérlés a fűtéshatékonyság fokozására

, , Padlófűtés vezérlés a fűtéshatékonyság fokozására bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az otthoni kényelem megteremtésének egyik alapvető feltétele a költséghatékony fűtés biztosítása. Az energiaárak folyamatos növekedésével megéri fokozott figyelmet fordítani azon rendszerek kiépítésre, amelyek alkalmasak a rezsiszámlák csökkentésére. A padlófűtés vezérlés hatékony megoldást kínál erre. Már maga ez a jellegű rendszer, a viszonylag alacsony hőfelhasználásból hozza ki a legtöbbet.

A radiátoros változatokkal szemben, itt a folyadék hőmérséklete legfeljebb 50 ℃. A padlófűtés vezérlés szerepe kulcskérdés. Mivel a vezetékben az áramlás sebessége gyakran lecsökken, ezért szükség lesz folyamatos rásegítésre a keringetés során. Fontos, hogy ezt átlátható módon lehessen vezérelni.

A Honeywell HCE padlófűtés szabályozó fűtési osztóra szerelt MT termoelektromos szelepmozgatókat hivatott irányítani. Mivel vezeték nélkül kapcsolódik a zónamenedzserhez, így bárhol elhelyezhető. A padlófűtés vezérlés kiépítésével gondoskodhatunk a lakás személyre szabott hőmérsékletéről, szinte minden körülmények között, egyszerűen és költséghatékonyan.