Ne kelljen szégyellnie a fogait!

, , Ne kelljen szégyellnie a fogait! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sajnos sokan nem törődnek eleget a fogaik egészségével és ez számos problémához vezethet. Rengetegen alábecsülik, hogy mennyi értéke van egy szép mosolynak, tegyen érte Ön is! A feladat nem is annyira bonyolult, mint amilyennek hangzik. Nincs szükség semmilyen speciális módszerre csupán oda kell figyelnünk a rendszeres fogápolásra és nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy legalább félévente meglátogassuk a fogorvosunkat.

Már nincs olyan fogászati probléma, amire ne létezne megoldás és mindez teljesen fájdalommentes. Vége van annak az időnek, amikor még rettegni kellett a fogorvostól, hiszen e szó hallatán, mindenkinek a fájdalom jutott az eszébe. A mai érzéstelenítők ott fejtik ki a hatásukat, ahol szükség van rá és semmit sem fogunk érezni az eljárás során. Nem kell irigykednünk a sztárok és celebek tündöklően fehér mosolyukra, amit rendszeresen láthatunk a tévében és a címlapokon, hiszen most már nekünk is lehet bármikor.

A fogszabályzást sohasem késő elkezdeni. Csupán arra van szükség, hogy minden fogunk megfelelő állapotban legyen. Ezután felkerülhet a fogszabályzó, amivel még a legszabálytalanabb fogsort is helyre lehet igazítani. Tökéletes lesz a mosolyunk, ami biztosan mindenkinek fel fog tűnni. Viszont az is feltűnik ám mindenkinek, hogyha hiányos, ez pedig kiváltképp akkor válik kellemetlenné, amikor az első fogak valamelyike hiányzik. Megnehezíti a beszédet, rosszul néz ki, a rágás nehézkessé válik és a többi fog is romlásnak indulhat a nagyobb megerőltetéstől. Egy hiányzó fog könnyedén pótolható implantátummal, ami igazi innovációnak számít a fogászati eljárások között.

Hogyha koronára van szükség, akkor a cirkóniumból készült változat lesz a lehető legjobb megoldás, mivel teljesen természetes hatás érhető el ezzel a típussal tökéletesre formálható bárkinek a mosolya. A Clinident fogászati centrum szakemberei mindent megtesznek a tökéletes végeredmény érdekében, ráadásul mindezt kedvező áron, hiszen egy egészségesen szép mosoly nagyon sokat számít a mindennapokban.