A belváros közelében nem csak sétálni lehet a pároddal

, , A belváros közelében nem csak sétálni lehet a pároddal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokszor jön jól egy olyan otthonos menedék, ahová bármikor elbújhatunk a párunkkal. Ha már hosszúra nyúlt a városnézés és nem csak kedvesed kezét fognád meg, kettesben is el el lehet lenni a Corvin sétány környékén. Sajnos nem mindig alakulnak úgy a dolgok, hogy a saját otthonunkban megteremthetőek azok az intim pillanatok, amelyekre mindig is vágytunk. Kellemetlen, hogyha rajtuk kívül egy harmadik személy is tartózkodik a lakásban, aki lehet egy családtag vagy szobatárs.

Ebben az esetben nincs más hátra, nekünk kell megkeresni a tökéletes helyszínt. Szerencsére ez nem is olyan nehéz, mint ahogy gondolnánk. Elég csak ellátogatni a buvohely-corvin.com oldalra és máris láthatjuk, hogy mennyi lehetőség közül válogathatunk. Külön bejáratú lakás várja a vendégeket, akik a párjukkal itt szeretnék meghúzni magukat egy-két röpke órára, de az sem ritka, aki napokra bérel ki egy-egy búvóhelyet. Végül is miért is ne? Ezáltal minden adottá válik, amire szükség van egy párkapcsolatban.

A bérlés során senkinek nem kell kellemetlen, zavarba ejtő kérdésekkel szembesülnie. Csak néhány személyes adatra van szükség, ami természetesen diszkréten lesz kezelve. Rengeteg kapcsolat hűl ki manapság, mert nincs meg benne az az intimitás, ami az éltető erejét adja. Ha nincs meg a kémia, akkor már nem lehet sokáig húzni a dolgokat és nem is érdemes. A rohanó, stresszes mindennapokban fontos, hogy mindenképp szenteljük néhány órát a párunknak, amikor nincs más a közelben, így élve át a gyönyör pillanatait.

Minden adott ahhoz, hogy luxuskörnyezetben érezhessük magunkat. A közelben éttermet találhatunk, ahol eltölthetünk egy romantikus vacsorát, a sütibárnál édes pillanatokat szerezhetünk, a wellness pedig tökéletes lesz pihenés szempontjából. A weboldalon több képet is találunk a különböző búvóhelyekről, így ezek alapján könnyedén eldönthetjük, hogy melyikre van szükségünk. Egyedülálló környezet áll a rendelkezésünkre annyi ideig, ameddig csak szeretnénk luxuskörnyezetben, rendezett körülmények között lenni.