Az ajtó ár alakulása a piacon

, , Az ajtó ár alakulása a piacon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Manapság már egyre inkább a tárgyak drágulását figyelhetjük meg a piacon, amit főleg a nagymértékű infláció miatt van. Az ajtó ár alakulásán is megfigyelhető ez a tendencia.

A régebbi korokban megszokott volt, hogy a nyílászárókat ritkán, esetleg soha nem cserélték, ugyanis remekül funkcionáltak a több évtizede meglévő példányok.

Azonban manapság egy lakás- vagy házfelújítás első lépéseként számolhatunk be az új ajtók, esetleg ablakok megvételéről. Természetesen jelentősen csökkenthetjük a felmerülő költségeket, ha nem az alsóbb kategóriákból választjuk ki a kiszemeltet. Az átlagos értékek szerint, egy közepes tulajdonságokkal bíró beltéri ajtó ára közel 20 ezer Forintra tehető.

Amennyiben egy ilyen mellett tesszük le a voksunkat, biztosak lehetünk abban, hogy akár egy évtizedig is a szolgálatunkban lesz a nyílászáró, azonban a letelt idő után újat kell beszerezni. Ezzel szemben, a magasabb ajtó ár garantálja, hogy akár kétszer annyi ideig áll majd a szolgálatunkban, ezáltal pedig temérdek pénzt spórolhatunk meg.