Ilyen árakon mozognak most az ajtóütközők

, , Ilyen árakon mozognak most az ajtóütközők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyon kellemetlen, amikor a frissen festett falnak nekiütközik a kinyíló ajtó, ezzel leverve a festéket, aztán foghatunk hozzá a javításhoz. Ugyanakkor balesetveszélyes is lehet, az üvegajtóknál pedig egyenesen kötelező az ajtóütköző használata. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen áron lehet ajtóütközőt rendelni, akkor egyszerűen kattintson a zardepo.hu linkre! A mai modern kor igényeihez igazodva, ezek a termékek is egyre stílusosabb kivitelben készülnek, de ettől eltekintve, elfogadható áron forgalmazzák. Az említett webáruház termékpalettáján az egyszerű, tömör gumiból készült ajtóütközőktől kezdve, egészen a luxus ingatlanokba illő modern példányokig, mindenféle megtalálható.

A padlófűtéses helyiségekben nincs lehetőség arra, hogy az ajtóütközőt a padlóba fúrják, de az is előfordul, hogy esztétikai megfontolásból nem akarják ezt megtenni. Ezekre a helyzetekre is van megoldás a webshopban, hiszen a nagysúlyú acélmaggal ellátott tömb ajtóütközőket csak a padlóra kell tenni, az ajtó azon oldalán, amit ki akarunk támasztani.

A fali ütköző is megfelel erre az esetre. Széles a színválaszték is a webáruházban, a fém ajtóütközők réz, nikkel és króm színben vásárolhatóak meg, a műanyag és/vagy gumi változatokból pedig van fehér, fekete, szürke és barna. Az oldalon megtalálható termékszűrő használatával meggyorsíthatjuk a választást, de meg is könnyíthetjük. Válogathatunk szín, ár és termék státusza szerint.

Ha bosszantja, hogy az ajtó nekicsapódik a falnak, valahányszor a gyermek kinyitja azt, akkor látogasson el mielőbb a fent leírt webáruházba! Amennyiben nemrég újította fel az otthonát, de még nem vett ajtóütközőket, akkor igazán célszerű volna beszereznie néhányat. Anyagilag jobban megéri több terméket rendelni egyszerre, mert 30 000 Ft fölötti vásárlásnál a házhozszállításért nem kell fizetni. Több kedvezménnyel is várja a webshop, amelyekről értesülhet a portálon. Tájékozódjon és vásárolja meg a legjobban tetsző ajtóütközőket, ezzel megelőzve a rengeteg bosszúságot!