Hatósági ár alatt is lehet PCR tesztet találni?

, , Hatósági ár alatt is lehet PCR tesztet találni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elmondhatjuk, hogy a koronavírus megjelenésével a pénzügyeink is átalakultak, hiszen a helyzet úgy hozta, hogy utazáshoz, különféle eseményeken történő részvételhez és akkor, ha a vírus tüneteit észleljük magunkon, tesztet kell csináltatnunk. Ez pedig nem 2 fillérbe kerül és gyakran a családok az utolsó pénzüket kénytelenek erre költeni. A Margit Laboratórium PCR tesztállomásainál például a tesztelés olcsóbb a hatósági árnál. Ez végre egy jó hír! Több mint 15%-al kevesebbet kell fizetni ebben a laboratóriumban a PCR tesztek elvégzéséért, mint az állami intézményekben.

A Margit Laboratóriumnak Budapest több kerületében és az ország számos városában vannak mintavételi pontjai. Így nem csupán a fővárosiak, hanem Debrecen, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár és Budaörs lakosai is olcsóbban vehetik igénybe a szolgáltatást. Fontos információ, hogy a szakemberek nagyon gyorsan, 24 órán belül kiküldik a teszteredményeket a megadott e-mail címre, magyar és angol nyelven.

PCR teszt esetében további kedvezmények is igénybe vehetőek a Margit Laboratóriumnál. Az egyik, hogy az otthonunkban is elvégeztethetjük a mintavételt, a kiszállási díj alacsony. A fővárosban 6000 Ft, Pest megyében pedig 10 000 Ft, de ezen kívül egyéni megegyezés alapján történik. Például 4 főtől a mintavétel kiszállási díj nélkül vehető igénybe. Ha 5 főnek vagy annál többnek szükséges PCR tesztet csinálni, akkor az amúgy is alacsony 16 500 forintos ár 16 000 összegre csökken. Ha valakinek nagyon sürgősen van szüksége a leletre, akkor felár ellenében nem 24, hanem már 12 órán belül megkapja azt.

Az országban a legkedvezőbb a Margit Laboratóriumnál a PCR koronavírus teszt ára, tehát anyagi szempontból is ez a hely a legideálisabb. Persze, emellett egyre nagyobb az igény más típusú tesztek iránt is. A koronavírus egyre komolyabb megismerésével újabb tesztek kerülnek kifejlesztésre, olyan modern vizsgálatok, amelyek még nem állnak rendelkezésre sok magyar szolgáltatónál. A Margit Laboratóriumban azonban elérhető a Centaur és a post-covid teszt is.