CC krém, ami korrigál és hidratál

, , CC krém, ami korrigál és hidratál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nők szeretik, ha a bőrük makulátlan, de a hosszadalmas ápolási és sminkelési rutinokra nincs mindig idejük. A CC krém azoknak az elfoglalt nőknek való termék, akik olyankor sem hanyagolják el a bőrük szépségét, amikor éppen sietnek. Természetesen azoknak is remek választás, akik az egyszerű és kényelmes megoldásokat részesítik előnyben.

De lássuk, hogy mit is jelent ez a kozmetikum! Alapozó vagy hidratáló? Egyik sem és mindkettő. Forradalmi termék, ami egy tégelybe helyezett több fontos elemét tartalmazza a nők kozmetikumainak. A CC krém egységessé teszi, korrigálja a bőrszínt, a foltokat, bőrhibákat és bőrpírt szépen eltakarja. A korrekció és fedés mellett, ugyanakkor tápláló, hidratáló, fiatalító hatással is rendelkezik.

Az AHAVA CC krém a fényvédelemmel lesz egyenesen tökéletes hidratáló, alapozó és fényvédő egyben. Nem is gondolnánk, de még egy remek tulajdonságot is a magáénak tudhat. A kaméleon-hatása által, a bőrszínhez igazodó színkorrekciót nyújt. Finom, könnyed krém, kifejezetten érzékeny bőrre is.