Étterem Abaliget barlangjánál ínyenceknek

, , Étterem Abaliget barlangjánál ínyenceknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Mecsek egyik legszebb és legnépszerűbb kirándulópontja az Abaligeti-gyógybarlang. Ennek a csodálatos helyszínnek a közvetlen közelében található egy étterem Abaliget aktívan látogatott részén. Az étlapon megtalálható többek között számos lángos variáció, ínycsiklandozó készételek, friss és élvezetes frissensültek, köretek, saláták és mennyei édességek. Aki csupán a szomját szeretné oltani a kirándulás során, megteheti, hiszen változatos a kínálat az itallapon is.

A közkedvelt limonádé epres, bodzás és málnás verzióban is készül, a kávé mellett pedig tea is kérhető. Amennyiben csoportosan látogattunk el a Mecsekbe, az étterem Abaliget e mesés zugában kínálja kedvezményes, kifejezetten 10 fős létszámra tervezett kínálatát.

Hamburger és gyros, vagy egy rántott sertésborda vegyes körettel koronázhatja meg a túrázás végét. Társaságban repül az idő, ám minden nap egészen este 6 óráig van lehetőségünk élvezni az étterem Abaliget vendégszeretetét és szolgáltatásait. Falatozás közben pedig elmélyülhetünk a táj szépségeiben.