A makraméfonal többféleképpen felhasználható

, , A makraméfonal többféleképpen felhasználható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A képi művészet mellett, egyre elterjedtebbé válik a kétkezi munka. A makraméfonal izgalmas lehetőséget tartogat a felhasználóknak, ahol a határ a csillagos ég. Egyesek falidíszek gyártására szakosodnak, amivel a naturalista házakat lehet inkább dekorálni. A fonal színe általában teljes mértékben természetes hatást kelt, amivel tökéletesen illeszkedik a barna tónusokhoz és könnyedén lehet keverni az élő növényekkel.

A falidíszek mellett, helyet szoktak kapni a fellógatható virágtartók és a különböző vázabevonatok is, amelyek a legegyszerűbb tárgyakat is újjá képesek varázsolni. A dekorációs tárgyak után, táskákban és otthoni eszközökben is lehet gondolkozni, ami még szélesebbé varázsolja a művész lehetőségeit.

Igaz, hogy főleg a nyári stílushoz passzol, de az idei évben nagyon felkapottá váltak a természetes, kézzel készített táskák, amelyekkel nemcsak a strandra, hanem a délutáni bevásárlásra is el lehet menni. Végül, a makraméfonal elég erős a tárolók, lógatható tárgyak és asztalok díszítéséhez is.