A Xiaomi fülhallgató Bluetooth csatlakozású

, , A Xiaomi fülhallgató Bluetooth csatlakozású bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szinte minden ember szeret zenét hallgatni, azonban legalább egyszer beleakad a kábelbe és véletlenül kihúzza a headsetet a füléből. A Xiaomi fülhallgató kialakításánál figyelembe vették ezeket az akadályokat és egy vezeték nélküli terméket hoztak létre.

Ez rengeteg előnnyel és kevés hátránnyal jár. Hogyha a mindennapi használatot vesszük figyelembe, akkor az előnye, hogy nem kell tovább zsinórokkal foglalkoznunk, a telefont bent hagyhatjuk a táskában, nem kell azt nézni, hogy a cipzár melyik részénél lógjon ki belőle a kábel. Emellett nem fog összegabalyodni és a használatával eltörni sem.

A legújabb telefonok már nem tartalmaznak jack csatlakozót, így a legtöbb hagyományos fülhallgatót csak egy átalakítóval tudnánk használni. A vezeték nélküli fülhallgató azonban Bluetooth-tal kapcsolódik a telefonunkhoz, így kényelmes használatot biztosít. A Xiaomi fülhallgató praktikus és elfér bármelyik zsebben, mindenhová magunkkal vihetjük. Az ára 12.000 Ft köré tehető, ami egy jobb minőségű vezetékes fülhallgatóval vetekszik.