Jól fed a latex festék

, , Jól fed a latex festék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lakásfelújítás végén nincs is szebb látvány a gyönyörűen lefestett falaknál. Szép, tiszta felületek, amelyek a fáradságos munkánk gyümölcsének tekinthetőek. De egy álmos reggelen elég egy rossz mozdulat és máris végigönthetjük egy bögre kávéval. A gyerekek is gyakran tekintik rajztáblának a lakásban található falakat.

A latex festék viszont száradás után könnyedén lemosható. Ez rendkívül előnyös abból a szempontból, hogy nem kell újra lefesteni azokat a részeket, amelyek összekoszolódtak.

A hagyományos falfestékeknél némileg drágább egy minőségi latex festék, viszont ha másik szemszögből vizsgáljuk a dolgot, akkor spórolhatunk a használatával, ezáltal hosszú távú befektetésnek számít.

Nem kell újra és újra festéket vásárolni és javítgatni a kisebb-nagyobb hibákat, eltűntetni a foltokat, mivel a latex festék időtállósága páratlan ezen a téren. Amint tudjuk, az élet nem habos torta és semmi sem tökéletes. A latex festék gátolhatja a falak szellőzősét, ami idővel a penész kialakulásához vezethet, ezért festés előtt a falakat primerrel kell kezelni.