A lézeres szemműtét menete egy budapesti magánrendelőnél

, , A lézeres szemműtét menete egy budapesti magánrendelőnél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Valóban rutinműtétnek számít, de ebből még nem az következik, hogy munka után csak úgy beugrunk a szemészetre egy lézeres szemműtétre, majd onnan kisétálunk, mintha semmi nem történt volna. A lézeres szemműtét Budapesten is (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) egy ingyenes alkalmassági vizsgálattal indul. Tehát ebből következik, hogy van néhány lépés, amit be kell tartani a siker érdekében. 18 éves kor alatt nincs lehetőség ilyen műtét elvégzésére, mert ekkor még a szem folyamatos változásban van. A lézeres látásjavító műtét sok esetben megelőzhető a megfelelő szemüveg viselésével.

Ha ez elmarad, az csak ront a helyzeten. Természetesen léteznek kortól független kezelések is, amelyek szintén elvégezhetőek a Budai Szemészeti Központban. Sokan felteszik magukban azt a kérdést, hogy vajon alkalmasak-e egy lézeres szemműtétre? Sajnos a legtöbben éppen amiatt vállnak alkalmassá, mert sokáig halogatták egy nyilvánvaló probléma kezelését. Nem kell pánikba esni, mivel a lézeres szemműtét egy életre szóló megoldást jelent, orvosi garancia és biztonság mellett.

A látásjavulás pedig nem egy elhúzódó folyamat, hanem azonnal tapasztalható pozitív eredmény. A legmodernebb technikának hála, fájdalommentes és a gyógyulási idő gyors. Igen ez mind igaz, viszont sokba kerül! Ami viszont megtérül egy bizonyos idő után, hiszen nem kell többé szemüvegre, kontaktlencsére költeni, ami sok esetben szintén rendszeres és megterhelő befektetést jelent a műtétet megelőző időszakban. Az alkalmassági tesztet követően, a kezelés kiválasztása következik.

A világszínvonalú 2 lézeres Z FEMTO 7D, a megbízható OptiLASIK 7D, az érintésmentes Zero-Touch 7D és a hagyományos PRK 7D áll a páciensek rendelkezésére. Ezután kitűzésre kerül a műtét napja. Erről annyit kell tudni, hogy ez a nap lesz a szem új születésnapja. A beavatkozás fájdalommentes, miután saját lábán távozhat a páciens a kísérője társaságában. Még lekötözésre sincs szükség és az azonnali éleslátás azonnal tapasztalható. A műtét utáni élet pozitív fordulatot vesz a tökéletes látásnak, ezáltal a lézeres szemműtétnek köszönhetően.