Igen népszerű a mentolos heets

, , Igen népszerű a mentolos heets bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyarországon a felnőtt dohányzó lakosság aránya igen magas, és azok jelentik a heets célközönségét, akik képtelenek leszokni a cigarettázásról. Ma már nem is feltétlenül kell, hiszen számtalan fajta, közöttük mentolos heets vásárolható, amivel folytathatják a dohányzás élvezetét, és csak minimálisan károsítják vele a szervezetüket.

Nagy füst tapasztalható a heets cigaretta elszívása közben, de ez nem valódi égéstermék, hanem a nikotintartalmú folyadékok elpárologtatásán alapuló e-cigikhez hasonló pára. Nagyon népszerű a klasszikus és a mentolos heets, de a hevitorudaruhaz.hu webshopban rengeteg ízesítésű kapható.

A palettán szerepel karamell, eper, vaníliás, mangó, szőlő, csokoládé, pomelo, ananász, banán, őszibarack ízű egyaránt. Ennek a gazdag kínálatnak köszönhetően, minden vásárló felfedezheti az ízlésének legjobban megfelelő aromájú heets-t. Természetesen, vannak olyanok, akiknek a kedvence nem más, mint a mentolos heets. Ez az alapanyag nagyon sokféle ízesítésű hevítő rúdban megtalálható. Keresse a legjobbat!