Vicces és aranyos feliratos body

, , Vicces és aranyos feliratos body bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A baba születésével ő lesz a család feje és nagy figyelmet igényel. A szülők gondjai is megszaporodnak, így gyakran fáradtak és néha irritáltak is. Meglepő módon, a feliratos body, amin az „Én vagyok a főnök”, vagy például „Az új családfő” szavak szerepelnek, mosolyra fakaszthatja a fáradt anyukát és apukát.

Ennek a ruhadarabnak a szabásai és stílusai nagyon változatosak, ezért minden helyzetre és évszakra vannak megfelelő lehetőségek. Választhat rövidujjú modelleket a meleg évszakra és hosszúakat hideg idő esetére. A bugyival ellátott pólóhoz hasonlító változatok mellett, ma már illatosított, sőt, díszes rögzítőelemekkel ellátott feliratos bodyk is vannak.

A szülők nemcsak a stílusok, hanem a feliratok nagy választékából is csemegézhetnek. Ilyen dolgot vásárolva, a közelállók is kifejezhetik a szeretetüket a baba iránt. Így a csecsemő öltöztetésekor mindig örömet okoz majd egy frappánsan eltalált mondás. A feliratos body nyáron a legkeresettebb, amikor a baba ruháját nemcsak a szülők, hanem mások is láthatják.