Testápoló száraz bőrre organikus összetevőkből

, , Testápoló száraz bőrre organikus összetevőkből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Talán még soha sem gondoltunk bele abba, hogy a bőrünk a legnagyobb szervünk és talán pont ezért érdemel kiemelt figyelmet tőlünk. A tél bizony a testünk takarójának nem feltétlenül tesz jót, de a testápoló száraz bőrre gyógyír lehet sok esetben. Honnan tudjuk, hogy ideje egy minőségi testápolót beszerezni és rendszeresen alkalmazni?

A kinti hideg és a benti száraz levegő a téli hónapokban nagyon kiszáríthatja a bőrt, amire az viszketéssel, fájdalommal, esetleg kirepedezéssel és kiütésekkel reagál. A természetes testápoló száraz bőrre hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen tölti fel és elegendő nedvességgel a bőrt, így ez újra élettel telivé, egészségessé válik.

Az organikus hatóanyagok nem váltanak ki csúnya reakciókat és meg sem töltik a szervezetet mindenféle mesterséges anyaggal. A Neutrogena testápoló száraz bőrre a már jól ismert norvég formulával kényezteti a kezeinket, testünket, de akár az arcunkon is alkalmazhatjuk. Egyáltalán nem zsíros, könnyen beszívódik, valódi simogatás a kiszáradt bőrnek.