Telefonközpont a professzionalizmus jegyében

, , Telefonközpont a professzionalizmus jegyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Abban az esetben, ha a cég tevékenysége megkívánja, hogy több kolléga egyszerre telefonáljon, fontos beszerezni egy olyan megbízható berendezést, amivel zökkenőmentesen megoldható ez a feladat.

A Panasonic telefonközpont tipikusan ezt a kategóriát képviseli, ezért, ha aktuális a vásárlás, mindenképpen érdemes megfontolni ezt a hosszú távú befektetést. De miről is van szó pontosan? Mit tud a Panasonic telefonközpont, amit a hagyományos társai nem? Nos, a szóban forgó márka népszerűsége és kiváló renoméja nem a véletlen műve.

A brand készülékeinek a profi tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően, évről-évre sikerül bebizonyítaniuk, hogy méltán érdemlik meg a piacon elfoglalt előkelő helyüket.

Az egyik legkeresettebb készülék, az analóg telefonközpont 3 fővonallal és 8 mellékállomással rendelkezik, természetesen hívószám kijelzős opcióval ellátva. Egyébként a DISA automata kezelőrendszerrel ellátott berendezés egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy a fő- és mellékállomásai egyszerűen bővíthetőek.