Szoptatás mellett fogyni gyorsan, hatékonyan?

, , Szoptatás mellett fogyni gyorsan, hatékonyan? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A várandósság és a szoptatás időszaka egy olyan periódus minden kismama életében, amit sok tabu téma is övez. Mennyit kell és szabad hízni a szülés előtt? Mikor kell belevágni a fogyókúrába szülés után? Mindenkinél másképp történik, senki esetében sem lehet egy általános szabályt alkalmazni. Szoptatás mellett fogyni hatékonyan és eredményesen úgy lehet, hogy odafigyel a táplálkozásra.

Rostokban és vitaminokban gazdag étkezéssel és kontrollált tervvel azonban úgy valósítható meg a fogyás, hogy az nem zavaró sem az anyukának, sem a babának. Ugyanakkor nagyon hasznos az egészség megőrzésében is, hiszen az anyánál felmerülő komplikációk, valamint a babánál fellépő fejlődési rendellenességek valószínűsége jelentősen lecsökken.

Amennyiben Ön is szeretne szoptatás mellett fogyni, most lehetősége van rá egy olyan program segítségével, amit egy magyarországi orvos állított össze, és orvosi tapasztalatokra, megfigyelésekre alapozott. Látogasson el az alakorvoslas.hu oldalra és tudjon meg erről több információt!