Az elektromos roller szerethető jármű

, , Az elektromos roller szerethető jármű bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az eszköz sebessége érdekli leginkább a vásárlókat és az, hogy mennyire erős ez a berendezés. Az elektromos roller képes 25 km/h gyorsasággal haladni, viszont ez függ a testsúlytól is.

Egyetlen feltöltéssel 18-23 kilométert lehet megtenni. Az akkumulátorok teljesítménye és adatai típustól függően változnak. Általában az ilyen termék 3 darab 12 V és 12 Ah kapacitású akkumulátorral van ellátva, ami tárolja a működéshez kellő energiát. Ez 3 darab kiegészítő az elektromos roller aljában, egy víztaszító szövetzsákban található.

Nagyon könnyen eltávolítható, illetve kicserélhető. Az eredeti gyári akkumulátort körülbelül 350 alkalommal lehet feltölteni. Csak a 16 éven felüliek jogosultak az eszközt igénybe venni.

Ezen felül, minden korosztály kedvét lelheti benne. Rendkívül könnyen tárolható, valamint szállítható, mivel összecsukható. Jól elfér bármilyen típusú személygépkocsi csomagtartójában. Az elektromos roller minden kisebb távolság megtételéhez kitűnő választás lehet. Nagyon strapabíró jármű, így a beszerzését biztosan nem bánja meg.