Sokoldalú és sokszínű – mbcu kábel

, , Sokoldalú és sokszínű – mbcu kábel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor villanyszerelési munkálatokról van szó, akkor a hatékonyság és a biztonság mellett, leginkább a praktikusságot szokták figyelembe venni. Az mbcu kábel felhasználása az egyik leggyakoribb ezen a területen, és igencsak változatos módon történik.

Egyaránt jól alkalmazható száraz, nyirkos vagy nedves környezetben, így az időjárási anomáliákkal nem kell foglalkozni, amikor ilyen vezetéket használunk. Legyen szó családi házról, lakásokról, vagy ipari létesítmények elektromos hálózatáról, az mbcu kábel felhasználása nyugodtan megtörténhet.

Beszerelhetőség tekintetében is nagy teret ad a mestereknek, hiszen szerelhető vakolat alá, falra vagy falazatba, betonba ágyazottan. Amire azonban mindenképpen figyelni kell, hogy a közvetlen napsugárzástól távol tartsuk, ami a kültéren történő mbcu felhasználása esetén nem mindig egyszerű feladat.

Maga a kábel szerkezeti felépítése a következőképpen néz ki: PVC szigeteléssel ellátott tömör rézszálak, amelyeket kitöltő anyagba ágyaznak, és mindezeket szürke PVC szigeteléssel látják el. Ha ellátogat a Boros és Fiai Kft. üzletébe, vagy megtekinti a webshop kínálatát, széles választékból vásárolhat!