Egyre divatosabb formákat ölt a férfi hajvágás

, , Egyre divatosabb formákat ölt a férfi hajvágás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A barbershopok szemmel láthatóan egyre trendibbek a férfiak körében. Vajon minek köszönhető ez? A kérdésre adott válasz számos tényezőtől függ. Csakúgy, minthogy egy agyműtét miatt nem fordulunk kardiológushoz, egy stílusos szakáll igazításért sem megyünk egy szépségszalonba. Hasonlóképpen, egy borbély sem képes hosszú és göndör haj fürtöket varázsolni a vendégének.

A döntés, hogy egy menő barbershopot vagy egy hagyományos fodrászatot válassz-e, nem könnyű. A barber shopok terjeszkedésével szinte reneszánszát éli a férfi hajvágás. Ez többek között annak tudható be, hogy a borbélyok a rövidebb és hagyományosabb férfi frizura modellek készítését sajátították el, míg a szalonok mesterfodrászai a hosszabb nyírási stílusokat.

A barber fő feladata a férfi hajvágás, amihez általában nyíró gépet és borotvát használ. Ezzel szemben a klasszikus fodrászok több készséggel rendelkeznek az ollóval történő vágás művészetében. A sikeres üzletemberek és a köztiszteletet kereső egyszerű srácoknak azt javasoljuk, hogy szánjanak időt egy borbélyüzlet meglátogatására.

Egy ápolt férfiban jobban bíznak a nők, az üzleti partnerek, és a fiatalabb generációnak lesz kit követnie a családban. Az A76 barberei hihetetlenül sok exkluzív és klasszikus frizura modellt ismernek, amelyek több korszakon át is trendik maradtak. De mégis milyen férfi hajvágási formák divatosak manapság? Az urak leginkább három lehetőséget közül választhatnak.

Az első a romantikus stílus, ami közepes hajhosszúságot vagy rövid vágást jelent, hosszú frufruval. Ezt a lehetőséget inkább a fiatalok kedvelik. A sportos stílus rajongói azok közül kerülnek ki, akik figyelnek a testalkatukra és az egészségükre, illetve rendszeres látogatói az edzőtermeknek.

Egy ilyen férfi mindig lenyűgözően és precízen néz ki, akivel kellemes elbeszélgetni. A harmadik, „brutális” stílus a természetes erőt, az akaratos karaktert és a körülményektől való függetlenséget hangsúlyozza. A barber shop segítségével megkaphatod bármelyik fentebb felsorolt férfi hajvágási stílust. Sőt! Teheted mindezt jó társaságban, whiskyt kortyolgatva és szivarozva.