Első lépések a dús frizura felé

, , Első lépések a dús frizura felé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kopaszodással küzd? Szeretné végre visszafordítani a folyamatot, és a legbiztosabb módszert keresi? Gondolkozott a hajbeültetésen, és érdekelné, hogy ezzel kapcsolatban mit érdemes legelőször tennie? Olvasson tovább, az alábbi bejegyzésünk Önnek szól!

A hajbeültetés a legjobb választás, ha hajvesztéssel küzd, és szeretné visszanyerni a hajszálait. A beavatkozás során minden esetben saját hajszálak átültetése történik a hajhiányos területekre. A hajhullás elleni módszerek közül ez ma az egyetlen, amely garantáltan véget vet a kopaszságnak és biztos eredmény hoz.

A hajtranszplantáció előtt érdemes ajánlatot kérnie a HIMG klinikától. Ennek lépései a következők:

• készítsen fotókat a kopaszodó, hajhiányos területekről, lehetőleg több szögből is

• az elkészült fotókat töltse fel a HIMG klinika weboldalára, és írja meg, hogy a fejtetőjén pontosan hol szeretné elvégeztetni a hajbeültetése

• utolsó lépésként pedig csak várni kell, amíg a hajspecialisták megvizsgálják a fotókat, és válaszolnak Önnek

Sebészeink professzionális eszközökkel dolgoznak, és minden igényt igyekeznek kielégíteni. A HIMG klinika hajspecialistái több mint húsz éves kombinált tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetés terén, és Európa majdnem minden országából fogadtak már pácienseket. A több ezer sikeres beavatkozás és a több millió tökéletesen beültetett hajszál a garancia arra, hogy a HIMG hajbeültetési klinikán Ön a legjobb kezekben van.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és foglaljon időpontot hajbeültetésére már most!

Forrás: himgeurope.com