Römer gyerekülés Safe bázis

, , Römer gyerekülés Safe bázis bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyereküléshez olyan talp kapható, amelyik jelentősen leegyszerűsíti az ülés ki- és behelyezését, mellette növeli a biztonságát is. A Römer gyerekülés az autóban nincs mindig benne, hiszen van amikor szükség van az ülésen lévő helyre. Többféle típus van, a legkisebbeknek a 0 jelzésű, majd a 0+, utána pedig az 1, 2, 3 számúak.

Ezek korcsoport és testsúly alapján határozzák meg, hogy mekkora csemetéknek ajánlott. A Römer gyerekülés mai gyártója német és angol cég társulásából jött létre, az európai, de világszinten is élvonalban van.

Több mint 30 szabadalmi bejegyzéssel rendelkeznek, a gyártás különböző területein. Gyakran dolgoznak saját tervezés alapján, mivel nem szeretnék a mások esetleges hibáit elkövetni és továbbvinni. Erre volt is már példa, ami miatt bizonyos modellek gyártásával leálltak.

A Römer gyerekülés az effajta hozzáállásnak köszönheti az egyediségét és magas biztonsági besorolását. Több európai tanúsítvánnyal rendelkeznek, mint a német ADAC és az osztrák ÖAMTC. Független vizsgálatoknak vetették alá a gyereküléseket, kiváló eredményekkel.