Ultrakönnyű sport fülhallgató vezeték nélkül

, , Ultrakönnyű sport fülhallgató vezeték nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Van-e annál kellemesebb vagy éppen pezsdítőbb, mint futás, edzés közben a kedvenc számainkat hallgatni? A sport fülhallgató lehetőséget ad erre is, ugyanakkor az aktív tevékenységeink közben megbeszélhetjük a barátainkkal az esti közös programot vagy a munkatársainkkal a legfontosabb feladatokat. Ez pedig úgy valósítható meg, hogy egy ilyen fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik.

Sokan lemondanak ezekről az élményekről, mivel nincs kedvük sport közben a kábelekbe bonyolódni. Nem kell a BlitzWolf sport fülhallgató modellje, ugyanis vezeték nélkül is, Bluetooth segítségével kiválóan működik. A titok nyitja, hogy csatlakoztatni kell a fejhallgatót a laptophoz, telefonhoz vagy bármilyen más kompatibilis eszközhöz.

A BlitzWolf sport fülhallgató ráadásul könnyen szállítható, pillanatok alatt össze lehet hajtani, így a táskában, hátizsákban kicsi helyen is elfér. Könnyű súlyának köszönhetően, nemcsak a sportok közben ideális társ, hanem sétálás, kirándulás alatt is. A kiváló hangminőségről a dual channel sztereó rendszer gondoskodik.