Kutyás szállás Balaton gazdiknak és szőrmókoknak

, , Kutyás szállás Balaton gazdiknak és szőrmókoknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kutyatulajdonosok tudják, hogy sajnos, nagyon kevés szállásadó fogadja szívesen őket, ha a kedvencüket is magukkal viszik a nyaraláskor. Ez a kellemetlen helyzet most megoldódni látszik, a kutyás szállás Balaton körzetében ugyanis örömmel várja a két- és a négylábú vendégeket egyaránt. A Sunset Resort Apartmanház Fonyódon található, nagyon közel a tó partjához. A településen kutyás strand is működik, ahol gazdi és eb együtt játszhat, szórakozhat, fürödhet.

Ez a kutyás szállás Balaton partjainál lehetőséget kínál arra, hogy varázslatos élményben legyen része a kutyusnak és gazdinak egyaránt. Nincs jobb annál, mint a szeretett, leghűségesebb társunkkal lubickolni a hűsítő vízben, aztán pedig tovább mókázni vele a kutyás strand területén.

Soha nem fáradnak el ezek a kis szeretetbombák, még az egyébként mindig éhes példányok is megfeledkeznek az ételről a játék kedvéért. Csodás napokat ígér a kutyás szállás Balaton mellett, ezért érdemes már most lefoglalni a sunsetresort.hu weboldalon keresztül.