Holt-tengeri sószappan ekcéma ellen

, , Holt-tengeri sószappan ekcéma ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A problémás bőr sok ember mindennapjait megnehezíti. Holt-tengeri sószappan segítségével azonban számos kellemetlen tünet enyhíthető és kezelhető. Az Ahava márka terméke pedig nemcsak sót, hanem iszapot és különböző ásványi anyagokat is tartalmaz, igen magas koncentrációban.

Mivel csak természetes anyagok alkotják, ezért minden korosztálynak alkalmas, semleges illatának köszönhetően pedig férfiak is használhatják. Hidratálja és méregteleníti a bőrt, megszünteti a viszketést, valamint csökkeni az ekcéma, akné vagy éppen pikkelysömör okozta kínzó tüneteket. Bőrfiatalító hatása szintén kiemelkedő. A készítmény nemcsak a különböző dermatológiai gondok mérséklésén segít, hanem magas ásványi alkotórész tartalmának köszönhetően, az izomláz, az ízületi panaszok enyhítésében is élen jár.

A só a szervezetben felhalmozódott vizet megköti, így csökkenti a merevséget és a fájdalmat. Holt-tengeri sószappan élénkíti a vérkeringést. Reggeli és esti használata ajánlott a fiatalos és egészséges külső megőrzése érdekében.