Kötéshez, horgoláshoz makraméfonal

, , Kötéshez, horgoláshoz makraméfonal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A varrást, hímzést, horgolást kedvelők számos színben és mintázatban megtalálható anyagok között válogathatnak, hiszen szalagok, zsinórok, fonalak egyaránt kaphatóak a hobbyművész oldalon. Selymek, pamut, organza, filc, nemez, makraméfonal széles választéka, pompás és gazdag színvilága várja az érdeklődőket. A népszerű makramé technikával különleges használati és lakásdekorációs tárgyakat készíthet a kreatív alkotó.

Egyéb kellékeket is megtalál a webáruházban, mint a fa- és fémkarikák, fagyöngyök különböző méretekben. Ünnepi ruházatok, kiegészítők készítéséhez kitűnő választás a csillogó lurex szállal átszőtt Catania Glamour fonal, ami kötésre, horgolásra is alkalmas.

Babaruhák, játékok, dekorációk készítésére a leginkább megfelelő az Anchor Organic Cotton horgolófonal, mivel vegyszerektől mentes és biztonságos az érzékeny bőrnek. Falikárpitok, asztali szőnyegek, alátétek, kulcstartók rojtjaihoz ideális a könnyen kifésülhető, 3 szálból sodort makraméfonal használata, ami újrahasznosított textil- és műanyaghulladékból készült.