Könnyen kezelhető gáz hősugárzó

, , Könnyen kezelhető gáz hősugárzó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gázüzemű gépezetek alkalmazása által költséghatékonyan tudunk kellemes hőmérsékletet kialakítani az otthonunkban. Még abban az esetben is élvezhetjük a gáz hősugárzó nyújtotta előnyöket, ha nincs vezetékes gázhálózat a házunkban.

A warnex.hu online szaküzlet termékpalettáján szereplő Fornello gördíthető infra hősugárzó kizárólag PB gázzal használható, ideális választás hétvégi házakba, nyaralókba, tanyákra vagy alkalomszerűen lakott épületekbe.

Üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az elektromos fűtőberendezéseké, ráadásul kicsi súlyának, beépített görgőinek és fogantyújának köszönhetően, ez a gáz hősugárzó könnyen mozgatható. Biztonságos és egyszerűen kezelhető, piezoelektromos gyújtással és lángőr funkcióval felszerelt készülék. J

ellemző rá a gyors fűtés és a háromfokozatú energiatakarékos teljesítmény. Természetesen, a webáruház felhozatalából választható más típusú gáz hősugárzó is, ezért érdemes megtekinteni a kínálatot. Minden gépezet fotója mellett részletes leírás olvasható, amiből megismerhetjük a tulajdonságait.