Klumpa bőr felsőrésszel

, , Klumpa bőr felsőrésszel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyógy- és komfort papucsok egész napra kényelmet biztosítanak a lábnak, így még azok az egészségügyi dolgozók sem éreznek fájdalmat a végtagjaikban, akik a nap nagy részét a munkahelyükön töltik. A klumpa nyerő választásnak minősül, ami az eredeti megfogalmazás szerint, olyan fatalpú cipő, ami kiválóan illeszkedik a lábfej formájához.

Komfortos viseletet biztosít ez a fajta lábbeli, ennek köszönhetően pedig nemcsak az utcán, hanem a különböző munkaterületeken történő viselése is igencsak gyakori. Például a healerstore.com webáruház által kínált klumpa egészségügyi szakemberek, orvosok, ápolók, gyógyszerészek számára optimális, hiszen megfelelő védelmet biztosít a lábfejnek a hosszú munkaidő alatt.

A lábbelinek professzionális a kialakítása, csökkenti a lábakat érintő erőhatásokat, de ugyanakkor garantálja a megfelelő szellőzést is. A webshop kínálatában ultrakönnyű, mosható és bőr felsőrésszel készült klumpák lelhetőek fel. Parafa belső talprésszel és bőr talpbetéttel vannak ellátva, de választhatóak latexmentes gumiból készült változatok is.