Kezdetét vette a konyak akció

, , Kezdetét vette a konyak akció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elegáns és előkelő italnak számít. Nagyon sok utánzat készül ezekből, azonban az italneked.hu webáruházból csak és kizárólag eredeti konyak rendelhető. Franciaországból, Cognac tartományból származik és hatalmas múltra tekint vissza.

A gyártása során elég egy aprócska szabályt figyelmen kívül hagyni és máris nem beszélhetünk eredeti konyakról, ugyanis szigorú jogszabályok születtek a készítésével kapcsolatban. Sokan előszeretettel fogyasztják a görög változatot is, ami nem más, mint a Metaxa.

Ha a franciákéból kéne kiemelni egy igazi különlegességet az lehetne például a Rémy Martin Louis XIII., amit a híres francia uralkodó tiszteletére készítettek. Az alapanyagát a borpárlat adja minden konyaknak. Viszont ebben az esetben sem mindegy, hogy miként hagyják érlelődni az italt, mert ilyenkor fog kibontakozni az íz-világ, ami jellemzi ezt a kiváló szeszesitalt.

A tárolás rendszerint tölgyfahordóban történik, hogy elérjék a konyak valódi zamatát. Az italneked.hu webáruházból jobbnál-jobb minőségű márkákat rendelhetünk.