Kezdetét vette a konyak akció

, , Leave a comment

Elegáns és előkelő italnak számít. Nagyon sok utánzat készül ezekből, azonban az italneked.hu webáruházból csak és kizárólag eredeti konyak rendelhető. Franciaországból, Cognac tartományból származik és hatalmas múltra tekint vissza.

A gyártása során elég egy aprócska szabályt figyelmen kívül hagyni és máris nem beszélhetünk eredeti konyakról, ugyanis szigorú jogszabályok születtek a készítésével kapcsolatban. Sokan előszeretettel fogyasztják a görög változatot is, ami nem más, mint a Metaxa.

Ha a franciákéból kéne kiemelni egy igazi különlegességet az lehetne például a Rémy Martin Louis XIII., amit a híres francia uralkodó tiszteletére készítettek. Az alapanyagát a borpárlat adja minden konyaknak. Viszont ebben az esetben sem mindegy, hogy miként hagyják érlelődni az italt, mert ilyenkor fog kibontakozni az íz-világ, ami jellemzi ezt a kiváló szeszesitalt.

A tárolás rendszerint tölgyfahordóban történik, hogy elérjék a konyak valódi zamatát. Az italneked.hu webáruházból jobbnál-jobb minőségű márkákat rendelhetünk.

Print Friendly, PDF & Email