Kacsasütő edény a különféle fogásokhoz

, , Kacsasütő edény a különféle fogásokhoz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vastag anyagának köszönhetően, kimondottan jól vezeti és tartja a hőt. A kacsasütő edény fedővel együtt kapható. Rozsdamentes fogantyúkkal rendelkezik, ennek köszönhetően gáz- és elektromos sütőben egyaránt alkalmazható.

Az első használat előtt alaposan át kell mosni a rozsdásodást gátló növényi olajréteg eltávolítása érdekében. A forró víz és a folyékony mosogatószer ebben nagy segítségére lesz. A tisztítást követően célszerű szárazra törölni. Ezt követően alaposan kenje ki a belsejét növényi zsírral, majd hevítse fel.

A kacsasütő edény különféle szárnyasok és rakott ételek elkészítéséhez is kiváló. Ha egyszer kipróbálja, akkor biztosan elnyeri a tetszését. A fogások kívül ropogósak, belül pedig zamatosak és omlósak maradnak, így nap mint nap különleges gasztroélményben lehet része.

A webshopokban hatalmas kínálatban érhető el, így kedve és igénye szerint választhat. A kacsasütő edény ára több tényezőn alapulhat. Az akciós ajánlatokat is érdemes figyelemmel követni, ha szeretne egy kis pénzt megspórolni.