Itt egy kis segítség a pályázati rendszerhez

, , Itt egy kis segítség a pályázati rendszerhez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lehetőség adott, hiszen számos esetben vissza nem térítendő támogatáshoz juthatunk a pályázatokon keresztül. Ehhez viszont elengedhetetlen az ideális változat kiválasztása. Nem mindig egyszerű megfelelni a pályázatok feltételrendszerének. Azonban előbb-utóbb számíthatunk egy olyan konstrukcióval rendelkező ajánlatra, amit érdemes kihasználni.

Ekkor jön el a pályázatírás ideje, aminek az elkészítését, a hiányos ismereteink miatt, mindenképp bízzuk szakemberre! Lehet valaki szakértője egy adott területnek, de ez még nem jelenti azt, hogy képes a kritériumoknak megfelelő pályázatot készíteni. A Forrás Centrum Kft. szakemberei viszont tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy miként lehet megfelelni a jelenlegi pályázati rendszernek. Ennek a rendszernek az átláthatósága mondhatni, hogy laikusként teljességgel lehetetlen. A pályázatfigyelés azonban egy díjmentes szolgáltatás, amit bárki igénybe vehet a weboldalon történő regisztrációt követően.

Néhány alapadat megadásával máris feliratkozhatunk a forrascentrum.hu hírlevelére. Ezen keresztül értesülhetünk a különféle releváns ajánlatokról, amelyek magukba foglalhatják a kockázati tőkét, a vállalati hitelt és természetesen az aktuális hazai és az EU-s pályázatokat egyaránt. Ezzel meg is tettük az első lépést a pályázati rendszer megértése felé. Így azonnal értesülhetünk arról, amint kiírásra kerül egy olyan pályázat, amit érdemes megnyerni az adott projekt kivitelezése szempontjából. Ez pedig nagy eséllyel kivitelezhető egy profin dokumentált és felépített pályázattal.

Mivel a támogatást kínáló bizottságok feltételei különbözőek lehetnek, ezért a siker érdekében, mindenképpen szabályszerűen felépített pályázat benyújtására lesz szükség. A siker titka a folyamatos konzultáció, ami a kölcsönös bizalmon alapszik. Amennyiben az ügyfél bizalmat szavaz a pályázatírónak, az a kapott információk alapján minőségi anyagot fog összeállítani, ami minden tekintetben megfelel a kritériumoknak. A Forrás Centrum Kft. lényegesnek tartja az ügyfélközpontú szemléletet.