Immunetec a mikroorganizmusok megfékezésére

, , Immunetec a mikroorganizmusok megfékezésére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A koronavírus okozta járvány időszakában, ha valamit alaposan megtanulhatott mindenki, akkor az a rendszeres kézmosás fontos jellege. Természetesen, mint mindent, úgy ezt is túlzásba lehet vinni, amit sokan megtettek. Ebből adódóan, egyeseknél másodfokú panaszok születtek. Az alkoholos kézfertőtlenítőkkel szemben, az Immunetec antimikrobiális bőrvédő krém más elven működik.

Egyedülálló ezüst ion technológiával dolgozik, ami csak a kórokozók elpusztítására törekszik. Ennél fogva, nagy gyakorisággal is használható a mindennapokban. Gombák ellen is jól alkalmazható az Immunetec, ezért a lábujjak közötti részre is bátran felvihető, amikor felüti fejét a kellemetlen égő, viszkető érzés.

Előnye még, hogy nem ragad. Ilyen formában nyomot sem fog hagyni és tartós filmréteget képez, mint egy védőpajzs. Az Immunetec kedvező ár-érték arányban vásárolható meg a zolaplaza.hu weboldalon. Mivel nem tudható előre, hogy mikor lesz rá szükség, illetve mindig jó, ha kéznél van, ezért megéri mielőbb beszerezni belőle több dobozzal.