A női parfüm illik a viselőjéhez

, , A női parfüm illik a viselőjéhez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Biztosan megesett már majdnem minden hölggyel, hogy illatot akart váltani, valami újat, izgalmas fajtát kipróbálni. A jó női parfüm kifinomult illatvilággal rendelkezik és első pillanatban, amikor megérezzük, magával ragad. Vásárláskor általában annak alapján döntünk, hogy éppen mi tetszik meg, de valójában háromféle jegyre felosztható.

Van a fej, ami az első benyomást mutatja és gyorsan elillan, aztán a szív, ami meghatározza a kompozíciót és hosszú órákon át lehet érezni, ezeken kívül pedig létezik még az alap, ami tartósságot ad az egész összetételének. A női parfüm illatában a szépség bújik meg. Ha ezt megleljük abban, amit viselünk, akkor jól választottunk. Léteznek különböző családok, még több alkategóriával, mint például a citrusos, a virágos, a keleties, a fás aromájú, de koránt sem véges eme felsorolás.

A női parfüm milliónyi fajtája fellelhető és igen, nem egyszerű a választás, hiszen a bőség zavara áll fenn. Viszont, ha tudjuk, hogy milyen a stílusunk, akkor jól fogunk választani.