A Pedrollo 4BLOCKM 2/13 kiváló teljesítménnyel bír

, , A Pedrollo 4BLOCKM 2/13 kiváló teljesítménnyel bír bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A csőbúvár pumpák terén széles a kínálat napjainkban. A Pedrollo 4BLOCKM 2/13 modell kiemelkedő teljesítménnyel bír, még homokkal szennyezett víz emelésekor is kifogástalanul üzemel, egészen addig, amíg a homoktartalom értéke eléri a 150 grammot köbméterenként. A Pedrollo 4BLOCKM 2/13 teljesítménye 750W, az emelőmagassága pedig 85-26 méter. Az emelőmagasságokhoz tartozó szállítási kapacitása pedig 10-60 liter percenként.

Ez a típus igen közkedvelt a kútfúrók és az öntözőrendszer telepítők, akárcsak a felhasználók körében, mivel kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készült és folyamatos üzemelésre van tervezve.

A szivattyú fontosabb alkatrészei, mint amilyen a nyomó oldali ház, a szivattyútengely és burkolat, valamint a csapágyak forgó része, a motortengely és a tengelykapcsoló is, mind-mind rozsdamentes acélból készültek. Ennek köszönheti a Pedrollo 4BLOCKM 2/13 jelzést viselő berendezés a garantált hosszú élettartamát és a hibamentes működését, akárcsak a kiváló hatásfokát, aminek hála az üzemeltetése igen gazdaságos.