Felújításnál segítségünkre lehet a falfestékek széles választéka

, , Felújításnál segítségünkre lehet a falfestékek széles választéka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lakásfelújítás vagy egy helyiség átalakítása előtt érdemes szétnézni az barkácsáruházak polcain vagy a webáruházak oldalain. Egy új falszín kiválasztásával kellemes hangulatot teremthetünk, vagy teljesen más stílust kölcsönözhetünk a helyiségeknek. A falfestékek rengeteg árnyalatban megvásárolhatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A festékek leginkább fehérek, a kívánt szín eléréséhez külön színező pasztákat árusítanak, de persze kapható előre színre kevert festék is. A beltéri falfestékek két nagy csoportot alkotnak, ezek a mész alapú vagy enyves és a diszperziós festékek. Az utóbbiak manapság népszerűbbel, a sok előnyös tulajdonságuk miatt.

Könnyen felhordhatók hengerrel, szórással vagy ecsettel, repedésmentes felületet képeznek, akár többször is átfesthetők, lég- és páraáteresztő képességgel rendelkeznek. Akár házilag is kivitelezhető a falfestékek felvitele, ha a megfelelő eszközök rendelkezésünkre állnak hozzá. Fontos, hogy festés előtt a falfelületeket minden esetben készítsük elő megfelelően, így az eredmény biztosan szép és tartós lesz.