Fazék szett bevonattal vagy anélkül

, , Fazék szett bevonattal vagy anélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az edénykészletek rendkívüli választékából hogyan választhatja ki a megfelelőt? A legfontosabb dolog az, hogy gondolja át a főzési stílusát. Több fő fazék szett létezik: kemény eloxált, rozsdamentes acél, alumínium, valamint ragasztott rozsdamentes acél. Ezen anyagok bármelyikénél az a fő kérdés, hogy a tapadásmentes bevonat kényelmét vagy a bevonat nélküli rozsdamentes acél tartósságát szeretné?

Miután kiválasztotta a fazék szett anyagát, ideje megvizsgálni a felépítését. A kemény eloxált anyag az alumíniumra vonatkozik, amit molekuláris szinten stabilabb formára változtattak, így lezárva az edény felületét.

Kémiailag a kemény eloxált edény hasonló a zafírhoz, és kétszer keményebb, mint a rozsdamentes acél. Ez egy rendkívül tartós edényt eredményez, amit gyakran tapadásmentes bevonattal zárnak le. Az alumínium fazék szett kiváló hővezető képességű, de a vastagság a teljesítmény kulcsa. Könnyebb, mint a többi anyag, és kiváló tapadásmentes bevonatot igényel a tartósság növelése érdekében.