Elsős iskolatásba vállpánttal, párnázattal

, , Elsős iskolatásba vállpánttal, párnázattal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor a gyerkőcök táskáira kerül sor, a válogatás még több odafigyelést igényel, mint egy felnőtt esetében. Ha egy elsős iskolatáska megvásárlása előtt áll, válasszon széles vállpántokat, hogy egyenletesen ossza el a súlyt a vállain! Az olcsó hátizsákok általában nagyon vékony, párnázat nélküli vállpánttal rendelkeznek.

Ebben az esetben csak a váll egy kis részének kell elviselnie a hátizsák teljes súlyát. Nagyon valószínű, hogy a válla emiatt fájni fog. Két nagyobb vállpánt jelentősen csökkenti a súlyt egy elsős iskolatáska esetében. Ha mindemellett a táska még párnázott is, akkor még kényelmesebb lesz. Az elsős gyerekeknek nagyobb helyre lehet szükségük, mert általában sok könyvet és füzetet visznek magukkal. Éppen ezért, a közepes méretű modell népszerű ebben a csoportban.

Fontos, hogy ezen a ponton egy jó minőségű elsős iskolatáska legyen az, amit választ, mert a terhelés intenzívebb lehet. Gyermekei is elfoglaltabbak lesznek, mert előfordulhat, hogy valamilyen tanórán kívüli tevékenységet folytatnak.