Elektromos kisautó gyerekeknek – Mercedes, BMW, vagy Ford Ranger?

, , Elektromos kisautó gyerekeknek – Mercedes, BMW, vagy Ford Ranger? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Végre ismét itt a kellemes nyári szezon, amikor már nem kell feltétlenül csak a szobában tartózkodni a gyerekekkel, hanem érdemesebb minél több időt kint eltölteni. Ha az udvarra vonul a népes társaság, gyakran barátokkal, akkor érdemes megteremteni minden lehetőséget arra, hogy csodás élményeket gyűjtsenek. Amíg régen, ez főként a fáramászásban és bicajozásban teljesedett ki, addig a modern technikai megoldások révén, már új ajtók nyíltak meg. Voltaképpen már az is öröm, ha a lurkók lelkesednek a friss levegőért és nem akarnak egész nap a képernyők előtt lógni.

Az okostelefonok és számítógépes játékok varázsa ugyanis már az egészen fiatalokat is beszippantja és nem engedi el. Azért egy elektromos kisautó talán mégis elég vonzerővel bírhat. Bőven van miből válogatni, ha egy menő akkumulátoros kisautóval lepnéd meg a gyerekeket. Választható Mercedes, BMW, Ford Ranger, de a Hecht kínálat sem elhanyagolható, ami sajátos formával rendelkező munkagépeket vagy homokfutókat vonultat fel.

A választás nem lesz egyszerű, de a döntés mindenképpen elhozza a várt eredményt, ami az örömteli használat. Ha a gyerkőcöknek már egészen kicsi korba megvan a készségük a vezetéshez, akkor nem szívesen akarnak majd kiszállni. Természetesen gondoskodni kell róla, hogy csak biztonságos keretek között tudjanak gyakorolni és véletlenül se tévedjenek a közútra! A termékeket nem túl erős villanymotor hajtja, de arra éppen elég, hogy néhány kilométer óránkénti sebességre felgyorsítsa és megadja az alapélményt, ami a vezetéssel jár.

A korhatár változó és mérethez, súlyhoz egyaránt köthető, de átlagosan 3-8 éves kor között változik. Az elektromos autók meghajtását 12 V akkumulátor biztosítja, ami egyszerűen újra feltölthető. A méretek típusonként, valamint a súly is több 10 kg között változik. Az emaki.hu weboldalon egyedi kínálat található ezen kategóriában, így garantáltan mindenki rábukkan arra a formatervezésre, ami mind külsejében, mind technikai megoldásaiban elhozza a vele szemben támasztott igényeket. Bármikor meg lehet rendelni.