Hogyan történik a gyógyító energia küldése?

, , Hogyan történik a gyógyító energia küldése? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A képesség mindenkiben jelen van, csupán megfelelően kell tudni kezelni. A gyógyító energia küldése előtt számos tényezőt kell figyelembe venni. Elsősorban a csendes környezet megteremtése a cél. Olyan helyet kell keresni, ahol nem fogja semmi sem zavarni. Ezután koncentráljon és lélegezzen mélyeket!

Ahhoz, hogy a pozitív sugarakat a megfelelő helyre tudja juttatni, körkörös mozdulatokkal addig dörzsölje a kezeit, amíg érezni kezdi a lüktetést. Ha állandó kalapálást érez, akkor képzelje azt, hogy egy labdát formál, aminek a színét is megválaszthatja. A gyógyító energia küldése történjen egy meghatározott személynek, aki közel áll Önhöz! Ha sikerült a dolog, akkor fontos az újbóli feltöltődés.

Ezt megteheti sétával, meditálással, pihentető fürdővel, valamint egészséges táplálék fogyasztásával. Ha szeret másokon segíteni, de fizikailag erre nincs lehetősége, akkor tegye meg szellemileg! A gyógyító energia küldése mindig szeretettel kell történjen. Ha elsajátítaná a gyógyítás képességét, akkor vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel!