DDStep vízálló cipő a száraz lábakért

, , DDStep vízálló cipő a száraz lábakért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hamarosan itt az ősz, amikor majdnem mindennap esik az eső, ám a gyerekeket ilyenkor is ki kell vinni mindennap a játszótérre, parkba. Amint tudjuk, imádnak a tócsákban beleugrani, ezért ideális erre az évszakra a DDStep vízálló cipő.

Ez a márkás lábbeli megvédi a kis lábakat a nedvességtől, megfázástól. Még a téli, latyakos időjárás sem jelent gondot, ha a kicsi lábain vízálló jellegű lábravaló van. A DDStep vízálló cipő nem fog átázni, a lábacskák sem fáznak benne. Így sok időt lehet a szabad levegőn tölteni, még akkor is, ha zord az időjárás, esik vagy havazik. A havazást pedig kifejezetten szeretik a gyermekek, persze nem csupán ők. Amint lehull a hófehér réteg, azonnal szánkóznának, hógolyóznának napestig.

Remek családi program lehet a téli sportolás, de csak akkor, ha megfelelő ruházat és lábbeli áll rendelkezésre. A DDStep vízálló cipő védelmében nem történhet meg, hogy a gyermek megfázik. Bár a játszás hevében gyakran elfeledkeznek arról, hogy esetleg a klasszikus bakancs, csizma átázott, de a vízálló lábbelivel ez nem történhet meg.