Borítékológép az igényekhez mérten

, , Borítékológép az igényekhez mérten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az irodai feladatok között akad jó néhány rendkívül időigényes és unalmas tevékenység, ami a költséghatékonyság szempontjából is megkérdőjelezhető. Többek között ez adta az ihletett a borítékológép megalkotásához.

Ezzel a nagyszerű és sokoldalú eszközzel hatalmas terhet sikerült levenni a dolgozók válláról. Továbbá, rengeteg idő felszabadítására nyílt lehetőség. A kisebb és nagyobb levélforgalmú irodák egyaránt kiválaszthatják a megfelelő kapacitással rendelkező gépet.

A havi 4000 darabtól egészen a havi 250 000 db borítékolására alkalmas berendezések között lehet válogatni a DELFIN Rendszerház Kft. felhozatalából. A Relay borítékológépek már számtalanszor bebizonyították hatékonyságukat, ami többek között az egyszerű és praktikusan kialakított kezelőfelületben és funkciókban rejlik.

A kisebb változatok kényelmesen elférnek egy íróasztalon, míg a legnagyobb kapacitással rendelkező borítékológép nagyjából akkora, mint egy íróasztal. Helyigény tekintetében tehát a kisebb helyiségekben is gond nélkül elférnek.