Biztonság a Barbie babaház falai között

, , Biztonság a Barbie babaház falai között bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Melyik kislány ne szeretne egy olyan házikót, amelyikben ő maga a gazdasszony, amit kedve szerint berendezhet, szépítgethet? Megadja ezt a lehetőséget neki a Barbie babaház, amiben a nagybetűs otthon ölthet testet számára, ahogyan azt a fantáziája jónak és valóságosnak látja. Voltaképpen a Barbie babaház a jelent és a jövőt átívelő helyszín, hiszen olyan kis közeg hozható létre benne, amit a képzeletvilág élővé varázsol.

A színes, élénk kiegészítők igazán vidámmá teszik ezt a kis otthont, ahol mindenféle baba nagyon remekül érezheti magát. A fárasztó óvodai programok után, igazi felüdülés lesz belépni a Barbie babaház ajtaján, hogy az őszinte kacagás és móka kezdetét vehesse. Ráadásul mindez egy olyan forgatókönyv szerint, amit egyedül a gyermek álmodhat meg.

Ugyanakkor a Barbie babaház egy olyan hely, ahová a kicsi lány elbújhat a világ szeme elől, ha valami bántja őt, illetve akkor is, ha egyszerűen csak kevés ideig egyedül akar lenni. Az iskolai évek elején szintén jó szolgálatot tehet, sőt, komolyabb események helyszíne lehet.